Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Most mit csináljak!?

Most mit csináljak!?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy már kiírtam egy kérdést...

Viszont a helyzet romlott mivel szinte már lábra sem bírok álni...a mosdóig is majdnem sírva jutottam el, de semmi nem látszik a lábamon, egyszerűen csak fáj ha meg akarom mozdítani,de ha egy pózban hagyom"beragad" és baromi nagy fájdalom mire pl ki tudom újra nyújtani, hogy felálljak...

De nem tudom milyen orvoshoz kellene mennem, nem vagyok otthon( most pesten élek és a házi dokim se itt van...)

De komolyan nem tudok kimenni még az ajtón sem....kezdek pánikolni:((

Mit csináljak?:(

www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__serulesek-balesetek__5951685-vajon-mi-lehet-ez-szakadhat-le-izom

2014. aug. 4. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:
vszínű eröltetted, de ha már így kérded akkor én a porcra is gyanakodnék, részleges ínszalag v. izom szakadás is benne lehet akár a pakliban! doki mindenképp... baleseti ambulancia
2014. aug. 4. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!