Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Vajon miért fáj a térdem?

Vajon miért fáj a térdem?

Figyelt kérdés
Egy hete kb fociztunk és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy nagyon fáj a térdem . Mint ha a szalag húzódott volna meg és azóta futásnál guggolásnál fáj a térdszalagom a szalagom . szerintetek mi lehet ez mert nagyon aggaszt ! Ha valaki tud valamit akkor azt is írja meg mit csináljak vele (Pl.:jegeljem kenjem és hogy mivel)FONTOS :)

2014. júl. 10. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már egy hete fáj? És be van duzzadva? Csak a duzzadt, oedemás részt érdemes jegelni, borogatni, de szerintem nálad csak egy enyhe szalaghúzódás áll fenn.

Az ínszalagok nehezen regenerálódnak, sokáig fájnak. Egyszer elájultam és az állkapocs-szalagjaim húzódtak meg, nem lett semmi bajuk, de 3-4 hétig fájtak, alig tudtam rágni. Ezellen a fájdalom ellen nem lehet mit tenni, várni kell. Pár hét múlva neked sem fog már fájni, ha nincs nagyobb bajod.

2014. júl. 10. 13:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen kenem ezzel az inno rheuma krémmel és napról napra jobb nincsen be duzzadva sztem is csak húzódás :)
2014. júl. 11. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!