SÜRGŐS, Mellnagyobbítás utáni kínzó bordafájdalom nálatok is volt?!
Figyelt kérdés
Annyira rossz, hogy zokogok nem bírom már. Első napom ma reggel jöttem haza, és most este le kellett vennem azt a melltartót amit az orvos adott mert nagyon szorított. A bordáimnál annyira megdagadt hogy szemmel élesen látható, be van ödémásodva, vízes az egész és ha megnyomom buborékok vannak benn. Annyira kínoz a fájdalom.Cataflamot vettem be csak azzal birom. A hátam nem bírja már, lefeküdni nem bírok... Nektek mi volt? Volt ilyen?#mell #mellimplantátum #implantátum #nő #fájdalom #tapasztalat #nagyobbítás #ödéma #borda #bordafájdalom
2014. jún. 25. 22:44
1/4 anonim válasza:
Nekem a mellem fájt, mintha le akarna szakadni, de ez normàlis is, viszont de a bordàim nem. Nem is vehettem le a melltartòt, de nem is èreztem, h le akarom, mert olyan èrzès volt, hogy az tartja ott a mellem. Szóval ilyen bordafàjdalmaim egyàltalàn nem fàjtak, a hàtam sem.
2/4 anonim válasza:
Elözö vagyok, amugy miért nem hivod fel a dokidat? Jön a hetvège, jobb lenne, ha tudna ròla ès ö nyugtatna meg vagy korrigàlna valamit, ha kell.
3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, a dokinak este 10kor biztos volt jobb dolga
2014. júl. 8. 10:23
4/4 Szia Skywalker válasza:
Kiderült, hogy mi volt a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!