Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bordafájdalom, volt már...

Bordafájdalom, volt már valakinek ilyen?

Figyelt kérdés

Múlt csütörtökön este, mikor leültem a kanapéra, úgy éreztem, kicsit meghúzódott a jobb oldalam. Másnaptól kezdtem fájdalmat érezni, ez azóta is tart. Normál esetben általában nem fáj, kivéve, ha köhögök, tüsszentek, vagy hirtelenebb mozdulatot teszek (pl. lehajláskor), akkor még érzem utána is sokáig. Az alsó bordák magasságában legoldalt, nyomásra érzékeny, ekkor tompán fáj, köhögés stb-re pedig az oldalam alsó része belémhasít. (A bordák alatti lágy hasrész nem érzékeny, hanem konkrétan a bordarész.)

Volt már ilyenje valakinek? Ha igen, hogyan kezelték és mennyi idő alatt múlt el?

2014. febr. 18. 13:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ez lehet, hogy nem pont ugyanolyan mint ami nekem volt.. de én egyik reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj bal oldalt a bordám, de csak egyik. Köhögni, tüsszenteni szinte nem is bírtam a fájdalomtól. Teljesen olyan érzés volt mintha eltört volna. De aztán nekem 2 nap múlva magától elmúlt.
2014. febr. 20. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!