Térdizület hogyan gyógyítható?
Figyelt kérdés
Volt egy balesetem és most naponta gyógytornázok. Azonban a bal térdem valószínűleg nagyon meglett erőltetve és már lépcsőzni is képtelen vagyok. (a fájdalom mértéke miatt képtelen vagyok a bal lábammal egyet is felfele lépni)
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki valami gyógyszert, amitől hamarabb gyógyul az izület?
2014. jún. 16. 11:37
1/7 anonim válasza:
izületjavító ajánlott pl. [link]
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, amikor olyan baj van, hogy lépcsőzni se tud az ember, akkor pihenni kell, nem szabad erőltetni, terhelni. Feküdni kell sokat, megvárni, míg megnyugszik, ami nem két nap...
3/7 A kérdező kommentje:
S mégis mennyi idő múlva nyugszik meg? Már 1 hete pihentetem, (2 nap múlva icipicit jobban fájt) de mintha csak rosszabb lenne :(
2014. jún. 18. 15:00
4/7 anonim válasza:
Fú nem tudom, mert nagyon régen volt egy ilyen esetem, hogy erőteljes lejtőn futás után nem bírtam lábra állni és napokkal később egy megterhelésen bukott ki a fájdalom tartósan, aztán hosszú ideig kíméltem, ez azt jelenti, hogy hónapokig nem futottam, bringázáskor azt a lábam nem erőltettem, és a hétköznapokban kíméltem. Konkrét fekvés nem tudom meddig volt, de nem lehetett több egy hosszú hétvégénél, mert dolgoztam... hanem a munkahelyen utána nagyon sokáig nehezem mozogtam, és hát igen a lépcső volt a pokol. Nem tudok pontos időket na. Az erőteljes terheléssel várj te is minél többet, már amikor a hétköznapokban nem fáj, még akkor se erőltesd valami durva sporttal egy ideig, az a biztos!
6/7 A kérdező kommentje:
24-én lesz a féléves kontrollom.
Elég idegesítő, hogy 15 db lépcsőn még feltudok menni, de utána annyira nagy pokoli fájdalommal jár, hogy csak a jobb lábammal lépkedem fel :(
2014. jún. 18. 20:52
7/7 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen tisztázd az orvossal, hogy fél év után mitől vannak ilyen fájdalmaid.Az izület és porcépítésre meg vannak természetes és gyógynövény alapu cuccok, amiket élsportolók is használnak.Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!