A doki azt mondta, hogy száraz a nyálkahártyám. Mi okozhatja és hogyan gyógyítható?
Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár/t?
Hogyan lehet ezen segíteni?
Időnként begyullad a nemi szervem külső része, a kisajkak, és ezért fordultam orvoshoz. Korábban hüvelygombám volt egy jó ideig vagy nem is tudom mi bajom volt, mert kenetet nem vett a nőgyógyász, de mindig gombaölőt adott, ami segített egy ideig.
Végül most bőrgyógyászhoz mentem, aki azt mondta száraz a nyálkahártyám és felírt egy gyulladáscsökkentőt, ami segített, bár már másfél hete használom és még így sem jött teljesen helyre a dolog.
Szeretnék már végleg kigyógyulni ebből, bármi is legyen ez, mert hol ilyen, hol olyan. Valamikor folyással jár, valamikor "ki vagyok apadva".
Tudom, hogy kívül nem nyálkahártya van.
Ő mondta, hogy a nyálkahártyám száraz, mondjuk nem tudom ez hogy jön a fájdalmas gyulladáshoz, gondolom könnyebben elkapok bármit.
19/L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!