Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ilyenkor mi van? Többi lent

Attila622 kérdése:

Ilyenkor mi van? Többi lent

Figyelt kérdés
Megcsináltam a só és jég kihívást 2 napja. Utána le volt fagyva a kezemnek 1 része meleg/forró vizet engedtem rá.(elvileg nem szabadott volna) És mos azon a helyen ahol meg volt fagyva piros és fáj ha mozgatom és hozzáérek. Utána ha belilulna az mennyi idő után lesz? Tudom nem kellet volna

2014. jún. 14. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
ugyan miért nem szabadott volna meleget ráengedni? gondolom azért fáj mert megfagyott, nem? várd meg míg meggyógyuk és nem fog fájni
2014. jún. 15. 00:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ha meleget engedek elvileg meg égési sérülés
2014. jún. 15. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:
a fagyási és égési sérülések között nincs sok különbség, nem attól lesz égési hogy meleg vizet engedtél rá, hacsak nem forrót
2014. jún. 15. 00:58
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha belilul akkor a "baleset" után mennyi idővel lilul be?
2014. jún. 15. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
tudja a franc, szerintem folyamatos átmenetnek kéne lennie, a pirosodástól kezdődően
2014. jún. 15. 13:04
 6/6 23t6wh válasza:

Meleg vizet nem szabad raengedni!!! Csak rosszabb lesz!!!! Mivel egesi serulest szenvedtel ezert 20percig HIDEG vizet kell rafolyatni!! (Orvos mondta)!

Ne aggodj en is voltam olyan eszes hogy megcsinaltam!! Elmentem este a gyerek ugyeletre!! Aztmondta az orvos hogy elfog tunni kenjem dermazin kenoccsel !! Kiiratas nelkul is lehet venni!!! Aztmondta nezessemmeg azert a börklinikan!!! Bekentek! Gézt tettek ra!! Befasliztak es azt mondtak minden nap egyszer kossem at!! Es egesznap legyen rajta!! Amig lenem hamlik az a bor ami bebarnult ugymond!! Utana pedig ha levalt nagyon vigyazz ra!!! Ne erje nagyon a nap mert akkor az a resz megint bebarnul ! Aztan kifakul megint!! Csak nem egeszseges!! De egyebkent eltunik!!! Csak Tisztessegesen kend

2015. aug. 4. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!