Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől éghettem így le?

Mitől éghettem így le?

Figyelt kérdés

Elég csúnyán megégtem a napon,tegnap. :/ Még aluni sem tudtam a fájdalomtól.(Mondjuk annyira nem vörös.,csak enyhén piros,és inkább fáj)

Nálam ez nagyon furcsa,mert nincsen érzékeny bőröm ,és eddig sokkal erősebb napon sem égtem meg,fényvédő nélkül sem.

Sőt,olyat is szoktam csinálni(ami nem túl okos dolog) ,hogy a medencében sem kenem be magam.Viszont mégis egyből bebarnulni szoktam ,nem leégni.Szóval a bőrtípusom nem lehet az oka.

Sztem két dolog okozhatja,vagy az ,hogy több,mint fél éve nem eszem húst(ezt anyukám jutatta az eszembe,nem vagyok benne biztos ,csak elgondolkodtam rajta)vagy az ,hogy én hülye egy másfél éve lejárt naptejet használtam ... de amúgy,most hogy így gondolkodom ,vannak részek ,ahová nem is tettem ,és ott is leégtem. Szóval,nem értem.

Akkor azért lenne ,mert nem eszem húst??

Bocsi,hogy ilyen hosszan taglaltam ,csak én is próbáltam közben rájönni .Vagy ,voltam ct-n előtte ,ahol kaptam kontraszt anyagot ,annak lehet hozzá köze,vajon?

köszönöm előre is!

2014. máj. 24. 11:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!