Ha egyszer kiment a térdem, utána könnyen kimegy megint?
Figyelt kérdés
Október végén kiment a térdem.3 héig fekvőgipszben volt.Utána kb.2 hétig bicegtem.De most már 85-el guggolok.De azóta nem merek elesni.Félek,hogy kimegy.SZedek izületvédőt,J-X Complexet.Néha szokott még ropogni.Most könnyen kimenne?2014. máj. 3. 21:07
1/4 anonim válasza:
Térdkalácsficamod volt? Az sajnos hajlamos ismétlődni, bár nem törvényszerű (nekem is volt, és hála Istennek nem történt meg újra, bár féltem tőle). Azért szerintem kíméld, és ne vállalj fölösleges rizikót.
2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy elvileg a sport miatt volt 3 hétig,hogy rensesen visszaálljon.
De te estél el azóta?Azóta egyszer estem hátra,de nem lett bajom.
2014. máj. 3. 21:27
3/4 anonim válasza:
Én nem sportoltam, hanem fellöktek a buszon, és szerencsétlenül fordult ki alólam a lábam. Azt mondták, hogy van esély az ismétlődésre, de szerencsém volt.
4/4 kika26 válasza:
Szia, nekem sajna többször is kiment a térdem /kézilabda/. De nekem más gondok vannak vele. Erősítsd gyógytornával a comb izmodat. Esés közben figyelj hogy a lábad sose legyen alattad. Nagy a valószínűsége hogy ha már egyszer kifordult akkor töbször is kifog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!