Megharapott a kutya, mit tegyek?
Ma kicsit megkapta az ujjamat a kutya,miközben csontot adtam neki. Vérzett is egy kicsit.
Épp ma kapott a kutya 4 injekciót, mivel kullancs betegsége van tán(babéziózis). Komolyabb gond is származhat belőle?
Én majd holnap megyek az orvoshoz, a kutya pedig már ma megkapta az injekciókat. Ma reggel vettük észre a kutyán hogy valami nincs rendben, és rögtön hívtuk az állatorvost.Később már evett is,sétált egy kicsit, remélem helyrejön.
Holnap majd meglátjuk mit mond az orvos a harapásra, kicsit ideges vagyok, remélem nem kaptam el én is ezt a kullancsos betegséget...
A "kullancsos betegséget" nem lehet "elkapni". Azt a kullancs fecskendezi be a véráramba. Neked a kutya foga érintkezett a bőröddel. És te véreztél, nem a kutya.
Mehetsz orvoshoz, ha az megnyugtat. Ha peches vagy, olyan dokit fogsz ki, amelyik ad valami kamu injekciót, meg jó drága tablettát a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!