Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tegnap megharapott egy beoltot...

Tegnap megharapott egy beoltott kutya. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Igazából nem is rendes harapás, épp, hogy karcolta a bőrömet, nem is vérzett, csak belilult egy picit, két fognyom látszik, de egyáltalán nem mélyen. Lefertőtlenítettem. Érdemes elmenni orvoshoz, kell erre tetanusz? Illetve ha holnap nem jutok el, abból lehet valami gond?
2014. márc. 30. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg menni kellene orvoshoz, de én lehet, hogy nem mennék el, csak jól kifertőtleníteném, kiáztatnám.
2014. márc. 30. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vérzett, akkor nincs semmi teendő.
2014. márc. 30. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:

6 órán belül ér valamit az orvos, szóval holnap már teljesen fölösleges menned.

Amúgy pedig az írásod alapján az enyém játék közben néha nagyobbat harap véletlenül. Nem kell minden miatt összecsinálnod magad.

2014. márc. 30. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) nem idegesítettem magam eleinte, csak találtam néhány ilyen kérdést, és ott mindenki egyből a tetanuszt javasolta.
2014. márc. 30. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Úristen!

Megkarcolt a fogával egy OLTOTT kutya és még élsz?

Ezzel bekerülsz a Fókuszba.

2014. márc. 30. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Szerintem a legutóbbi hozzászólásomban kifejtettem, hogy eredetileg én sem idegeskedtem, csak pont pár "gyakorikérdéses" komment miatt kezdtem el aggódni. Elnézést, ha evvel a kérdéssel megzavartam a bioritmusodat :)
2014. márc. 30. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Kösz, a bioritmusom tökéletes.

Ezért nem kell minden szart elolvasni/elhinni a fórumokon.

Aludj jól és ne pánikolj apróságokon!

2014. márc. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!