Mi lehet a problémám?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve az ágyról barátnőmet felemeltem (55 kg), görnyedt háttal. Ennek következtében meghúzódott(?) a derekam környékén valami, a keresztcsontomhoz viszonyítva 1-2 cm-re, baloldali irányba. Az eset után 1-2 hónapig fájdogált, aztán szinte teljesen elmúlt és csak ritkán (havonta 1-2x, 1-2 napra) jött elő. De most 2-3 hónapja szinte már állandó a fájdalom, mert a legkisebb dolgoktól is előjön, pl. helytelen ülésre (főleg autóvezetés során) vagy ha olyan pozícióban fekszem, illetve bizonyos mozgásokra (pl. hosszabb sétálástól is). De ha pihentetem, szinte teljesen megnyugszik, már egy éjszaka során is, csak sajna napközben kezdődik minden elölről. Nem minden pozícióban érezhető a fájdalom, háton fekve igen, hason általában nem. Nem nagyon erős fájdalmat kell elképzelni, de persze a terhelés fokától is függ. De amikor erősebben fáj, akkor sincs olyan mértékű, hogy bármiben is akadályozzon, csak kellemetlen érzés és zavaró tud lenni. Illetve azt figyeltem még meg, hogy háton fekve a jobboldali lábam (fájdalommal ellentétes irányban lévő) megemelésével a fájdalom pontja feszül. Valakinek tipp, hogy pontosan mi húzódhatott meg, vagy mi történhetett? Mivel tudnám helyrehozni? 24/F2014. ápr. 27. 11:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!