Eltörhetett az ujjam vagy csak megzúzódott?
Figyelt kérdés
Bő másfél hete volt egy kisebb balesetem (rosszul elkapott labda miatt). Akkor nagyon fájt a középső ujjam, de egy fél órára rá csillapodott. Másnapra bedagadt, de aztán elmúlt még aznap. Elszíneződést vagy deformáltságot nem észleltem, nem mozgatható kórosan, viszont azóta is fáj a középső és a felső ízületem, ha teljesen behajlítom az ujjamat. Ha pedig fogni, tartani próbálok vele, vagy csak megtörlöm a kezemet egyszerűen elgyengül és nagyon fáj, de csak addig és csak az ízületnél.2014. ápr. 16. 19:55
1/2 kika26 válasza:
Szia, senkinek nincs röngen szeme... Sok eshetőség fenn áll: lehet hogy csak nagyobb ütés, lehet kisebb repedés/törés, lehet hogy csak egy inat húztál meg, akár ki is ugorhatott az újjad. Kösd be, kennyegesd.. HA nemjavul orvos. /L
2/2 anonim válasza:
El kellene látogatni a dokihoz. Valószínű, csak zúzódott / repedt... de már akkor észlelni kellett volna és a körülményekhez illően el kellett volna menni a balesetire... Majd ott a röntgennél kiderül, mi lehet a baja. Ha törés is lett volna, szerintem deformálódásnak fel kellett volna lépnie, esetleg színváltozásnak is. Ez függ attól is, hogy hol és hogyan érte a labda. Mindenképp ajánlom az orvost, ha másfél hete nem múlt el a fájdalom. Fájdalomcsillapítókon meg nem lehet élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!