Mitol lehet es mit tudnek tenni vele? Beleallt a kormombe a kes?
elsonek is elnezest h nincs ekezetem. kulfoldon vagyok. itt orvoshoz a problemaval nem tudok menni mert nem futna ra.
kb ket hete raejtettem a kest a nagy labujjamkormere ami kosse megrepedt es bekotottem kenegettem .de ra egy hetre ejszaka elkezdett fajni olyan erzes volt mintha a lormot huznak le rola lassan. akkor jegeltem es jo lett. ma ugyanez a problemam epp jegelem hajnali fel ketto van es mar a masodik oraja de semmi. nagyon fajdalmas nem tudom meddiv birom meg....
valakinek valami otlet amit tudnek vele kezdeni????
:(((
probaltam mar fastungelt
jegelni
vettem mar be fajdalomcsillapitot
Ami így hírtelen beugrott nekem, talán a kamilla tea segíthet, gyulladáscsökkentő. Áztasd be a lábad!
És mindenképpen muszáj lenne orvosnak megmutatnod, nehogy nagyobb bajod legyen belőle!
orvoshoz mennek en isde kifizetni nem tudom. segitseget is probaltam mar kerni de semmi.. :(( kamilla team nincs itthon :(de reggel veszek amint nyit a bolt.
koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!