Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Derék fájdalom, idegbecsípődés?

CptTomato kérdése:

Derék fájdalom, idegbecsípődés?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 napban valami miatt megfájdult a derekam, csípőm.. pontosabban a medencém környéke a jobb oldalon

Lábmozgatás illetve a törzsem mozgatása nagyon fáj és fájdalom jelentkezésekor rettentően fáj és közben kicsit olyan érzés mintha elgyengülne az az oldalam deréktól lefelé. Kérdésem hogy mi lehet ez.. és hogy mit tehetek vele itthon ... a hideg meleg váltogatása segít de nem nagy mértékben, valamint a séták közben kevésbé érzem de utánna jobban fáj. Orvoshoz még nem mennék mert egyrészt nagyon megviselne az út másrészt volt már hasonló és elmúlt.

2014. ápr. 14. 20:37
 1/4 anonim válasza:
Ha volt már hasonló és elmúlt, akkor gondolom ez is egy idő múlva rendeződik (aztán lehet, megint kiújul), ezért én azt javaslom, hogy ha használható állapotba kerülsz, keress egy jó pilates-oktatót, és kezdj neki ennek a talajtornának, derékfájásra nagyon hatékony, saját tapasztalat... csak nyerhetsz vele.
2014. ápr. 14. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért mondtam hogy másmilyen mert akkor a gerincem(nél) fájt most meg nem.... de azért megfogadom a tanácsod :)
2014. ápr. 14. 21:34
 3/4 anonim válasza:

Sajnos nem tudom, miért fájhat máshol, butaságot meg inkább nem írnék. (1-es vagyok)

Nem kellett, hogy sokat győzködjelek a pilates-ről :) Talán már hallottál róla...

2014. ápr. 15. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tetanusz oltás után tapasztaltam ezt. Szerencsére a lábmozgatásra nem, de törzs mozgatásra ( hajolásnál) kellemetlenül fáj.

Az elgyengülést én is érzem, mintha valaki hátba rúgna, és elmúlik.

Én eddig a tetanusszal hoztam össze függésbe ezeket a tüneteket, mert nekem csak azóta van ilyen kellemetlenségem.

2014. aug. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!