Derék fájdalom, idegbecsípődés?
Az elmúlt 2 napban valami miatt megfájdult a derekam, csípőm.. pontosabban a medencém környéke a jobb oldalon
Lábmozgatás illetve a törzsem mozgatása nagyon fáj és fájdalom jelentkezésekor rettentően fáj és közben kicsit olyan érzés mintha elgyengülne az az oldalam deréktól lefelé. Kérdésem hogy mi lehet ez.. és hogy mit tehetek vele itthon ... a hideg meleg váltogatása segít de nem nagy mértékben, valamint a séták közben kevésbé érzem de utánna jobban fáj. Orvoshoz még nem mennék mert egyrészt nagyon megviselne az út másrészt volt már hasonló és elmúlt.
Sajnos nem tudom, miért fájhat máshol, butaságot meg inkább nem írnék. (1-es vagyok)
Nem kellett, hogy sokat győzködjelek a pilates-ről :) Talán már hallottál róla...
Én tetanusz oltás után tapasztaltam ezt. Szerencsére a lábmozgatásra nem, de törzs mozgatásra ( hajolásnál) kellemetlenül fáj.
Az elgyengülést én is érzem, mintha valaki hátba rúgna, és elmúlik.
Én eddig a tetanusszal hoztam össze függésbe ezeket a tüneteket, mert nekem csak azóta van ilyen kellemetlenségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!