Lehet úgy agyázkódásom, ha kb.1 m-ről lehuppanok a bőröndre hirtelen?
Figyelt kérdés
Szóval éppen pakoltam össze, és jó tele volt a bőrönd, ezért gondoltam ráülök, hogy könnyebben összehúzzam a cipzárt. De elvesztettem az egyensúlyomat, és ráhuppantam úgy kb. 1 m-ről, közepesen kemény volt a bőrönd. Most a fejem teteje fáj, meg mintha enyhén szédülnék - de lehet, hogy csak a stressz, mert rendesen megijedtem. Lehet ez agyrázkódás?2014. ápr. 14. 13:07
1/4 anonim válasza:
egy méterről fenékre egy aránylag rugalmas felületre: esélye nincs
(egyébként 190 centi vagyok, és ha egy megrakott bőröndre leülök az kb 60 centi szintkülönbség ... mi vagy te, óriás?)
2/4 anonim válasza:
ha fenékre huppansz tuti hogy nem,, föleg nem egy böröndtől. Az agyrázkódás akkor lesz ha a fejedet ütöd be.
3/4 anonim válasza:
#2 agyrázkódás akkor is lehet, ha a sarkadra ugrasz ... szóval a megközelítés jó, de most nem ez van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!