Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi történhetett velem? Köhögés...

Mi történhetett velem? Köhögéskor becsípődőtt vmi vagy mrghúzódott vmi, ami azóta is fáj? Honnan tudhatom, h mi ez?

Figyelt kérdés

Iszonyat idegesítő már csak maga az állandó köhögésem, azzal voltam már orvosnál, bronchitis, adott antibiotikumot meg inhalációs pipát, tegnap meg egyszer csak vmi hirtelen megfájdult köhögés közben kb. mellmagasságban oldalt, vagy a mellkas vonala alatt közvetlen, ami azóta is fáj akkor is, ha nem köhögök, ha viszont köhögök, akkor megőrülök, annyira fáj...

Vki azt mondta, hogy húzzam fölfelé az azon oldali karomat, csak úgy tudok köhögni, hogy ne őrüljek meg a fájdalomtól, viszont akkor is érzem, hogy fáj, csak egy kicsit kevésbé.

Mitől lehet ez? És miért történt ez velem?

Húzódás vagy becsípődés?

És mit lehet tenni, hogy nem fájjon? Nem fájdalomcsillapító tablettára gondolok, hanem hogy fordíthatom vissza?

42 éves nő vagyok.

ma 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Például elmész vele orvoshoz.... Vagy megvárod, amíg innen vki rá olvasással meggyógyít??
ma 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Anyám is így járt. Köhögéskor rosszul mozdult és valami eszméletlenül fájt neki utána, hasonló helyen, mint neked is. Vissza ment az orvoshoz, azt mondták, bordarepedés, vagy izomgyulladás. Megött nagykegyesen a lelet, izomgyulladás. Annyira fájt neki, hogy fájdalomcsillapítókon élt. Köhögéskor minden izom megfeszül, hosszan tartó köhögésnél az izomgyulladás szinte garantált. Én csak 1 hónapja vagyok ebben a köhögéses szarban (anyám 2,5hónapja), szóval tudom miről beszélsz. Ha van masszírozógéped, használd az adott területen, mert minél tovább gyulladt állapotban van az izom, annál tovább fog kegyetlenül fájni. Ha nincs, akkor szerezz be, mert szükséged lesz rá. Jobbulást!
ma 11:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Fú, köszi második!!!

Pont van egy kézi masszázskészlet nálam, nem is az enyém, egy haverom hozta és nálam hagyta vagy felejtette, akkor tán nem is véletlenül!

Egyes, oké, de egyáltalán milyen orvoshoz forduljak ezzel? Háziorvoshoz...?

ma 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Amúgy lassan én is már vagy egy hónapja köhögök, szóval nahát, ma is tanultam valamit!

Látod, első: innen is kaphatok segítséget!

ma 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!