Ha valamire azt mondják, hogy rosszul hegesedik, az mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
Szalagszakadásom volt bokánál.Teljes vagy részleges,nem tudom,mert több orvosnál voltam,de mind mást mondott.Nem gipszeltek.Az egyik mondta ezt a hegesedést,meg hogy kellett volna a gipsz.Mi bajom lehet,ha rosszul hegesedik?Fájni fog,nem mozog normálisan,sportolni fogok tudni,mint korábban(futás,bicikli,foci)?2014. ápr. 11. 13:55
1/2 anonim válasza:
A keloidok piros, viszkető és nem ritkán fájdalmas kötőszöveti burjánzások, melyek a seben átnőve az egészséges szövetekre is ráterjednek. A sebgyógyulás befejeződése után is tovább növekedhetnek. Keloidok például égési sérülések után keletkezhetnek. Főleg az arcon, a füleken, vagy a szegycsont bőrén alakulnak ki.
Részletek: [link]
Én műtét után Kelo-cote Solaire kenőcsöt használtam, szépen begyógyult, igaz bele telt 2 év
2/2 anonim válasza:
nem vagyok orvos, de szerintem annyit jelent, hogy valami miatt nem a megszokott gyorsasággal forrt össze. Nem kell rosszra gondolni, de előfordulhat cukorbetegeknél jobban.
ne legyen semmi komoly gond, gyógyulj meg mielőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!