Ha a lábamat gipszelik, akkor a gipszelésnél nekem kell tartani a lábam, vagy fogják vagy felkötik valamire?
Amikor a bokám volt eltörve, és térd alá érő járógipszet kaptam, akkor nekem a hátamon kellett feküdni, és a combomat átkulcsolva a levegőben meg kellett tartani a lábamat. Mivel legalább 10 percig tartott a procedúra, ezért elég kényelmetlen volt, a végén már alig tudtam a lábamat tartani.
Sípcsonttörésnél és combig érő gipsznél pedig egy állványra kötötték fel a lábamat, és úgy gipszelték. Akkor egy plusz ember tartotta a térdemet majdnem végig.
Szerencsére nekem akkor mégsem törött el a lábam, megúsztam a gipszet! :)
De aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok! Ment a zöld kéz mindenkinek!
Azért rossz lehet, amikor begipszelik a lábadat, nem?
Maga a gipszelés nem fáj. Csak az volt rossz, amikor a helyére nyomták a bokámat.
Viszont gipszben lenni nem jó. Nem is igazán a gipsz a gáz, azt meg lehet szokni, hanem a szuri.
Csatlakozom az előzőhöz!
Nekem most gipszben van a lábam. A gipsz elviselhető (csak fázik benne a lábam), de a mindennapi szuri a hasfalamba az nagyon pocsék érzés.
Maga a gipszelés sem volt tényleg kellemetlen, csak csupa gipsz lett a farmerom meg a zoknim a másik lábamon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!