Kattot a térdem! Plusz ilyen fura hangot ad ki! Mit tegyek?
16 éves fiú vagyok, kb 1 hónapja kattog a térdem plusz ilyen nem is tudom milyen hangot ad ki amitől kiráz a hideg, olyan mintha sűrített paradicsomot tolnának át egy fokhagymapréselőn kb (:D:D). Olyankor csinálja amikor fel-le mozgatom a lábszáram.
MMA-zok és kondizok is.
Mit csináljak vele?
Ha súlyzós edzést végzel akkor azzal kinyírtad szépen.
Nem tudom milyen a testsúlyod meg a jelenlegi alkatod milyen, meg ehhez nem árt tudni mennyire erős a csontozatod amit még te sem tudhatsz, de könnyen lehet hogy a sok terhelés végett kinyírtad az ottani ízületeket.
A súlyzós edzésekkel az a gond hogy nem természetesen formálják, erősítik az izmokat és ez az ízületeknek, porcoknak is árt.
Én nagydarab vagyok túlsúlyos és nekem is kivannak a térdeim. Én fegyencedzést csinálom mert akárhányszor kondiztam, térdeim vállaim kikészültek idő után.
Én lábemelést végzek fegyencedzés alapján eleinte fájtak a térdeim piszkosul, de jobb lett a helyzet szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!