Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Valami nem stimmel a látásommal?

Valami nem stimmel a látásommal?

Figyelt kérdés

2 hete nekiestem a falnak homlokkal, másnap azt vettem észre, hogy beszűkítette kicsit a látásomat felülről a bedagadt rész

az az igazság, hogy nem tudom, hogy csak bemesélem e magamnak, de valami mintha nem lenne oké, de lehet csak annyira rákoncentrálok a jobb szememre, hogy ez okozza, nem is tudom leírni mi a konkrét panasz

voltam szemészeten, minden ép a szememen

kifáraszt sokszor a nézés, és olyan mintha egyfajta elnyomottság lenne a jobb szememen, mintha álmodnék

neurológiai okok lehetnek talán a fejsérülés mögött?

nem volt eszméletvesztésem a sérülésnél, de nem is szédültem a baleset másnapján, nem hánytam, nem voltak agyrázkódásra utaló tüneteim, a fejem is csak akkor fájt, ha lehajoltam

csak bemesélhetem?

2014. márc. 25. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem csoda, hogy elfárad a szemed, ha elszűkíti a látásod a bedagadt rész. A szemed erőlködik. Szerintem ettől van.

Egyébként is inkább csak úgy érzem, hogy ráparázol.

2014. márc. 25. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:
remélem igazad van, de am a dagadás lement rég
2014. márc. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!