Lehet még el törve?
Figyelt kérdés
A bokàmon egy baleset következtében múlt hét csütörtökön kinyílt az izület. Voltunk is vele sürgősségin aztán az orvos adott rà egy boka merevitőt és mondta hogy egy hét múlva menjünk vissza kontrollra. Az előző röntgennél nem látszott törés.2014. márc. 17. 07:33
1/7 anonim válasza:
Ha röntgen azt mutatta nincs törés, akkor valószínűleg nincs is törés. Sokkal valószínűbb a szalagszakadás. (ez majdnem biztos)
2/7 A kérdező kommentje:
Szalag szakadás nem volt rajta. Ismétlem. Kinyílt az izület. Az volt a diagnózis hogy:friss trauma nem mutatható ki. Hallottam olyat hogy nem lehet látni a törést valamikor. Mert nem mindegyiket mutatja ki a röntgen.. :(
2014. márc. 17. 08:04
3/7 anonim válasza:
Igen, előfordul, hogy nem látszik a törés, vagy nem egyértelmű. Ilyenkor egy hét múlva kontroll röntgent csinálnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Oh... És akkor most el van törve vagy nem biztos?
2014. márc. 17. 11:06
5/7 anonim válasza:
Azt én nem tudom innét, de ha az első negatív röntgen ellenére törésre gyanakodnak az orvosaid, akkor megismételtetik a felvételt. Kontroll mindenképp van egy hét múlva ilyen sérülésnél! Amúgy egy szalag, vagy izületi sérülés van hogy jobban fáj, mint egy törés !
6/7 A kérdező kommentje:
De nem fáj. Rá tudok állni csak defelé nem tudom fordítani a bokam
2014. márc. 17. 16:57
7/7 anonim válasza:
Akkor szinte kizárt a törés. Az izületi sérülés miatt nem teljesek a funkciók. Kontrollra akkor is vissza kell menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!