Lehet hogy el volt törve? Többi lent
Figyelt kérdés
pár éve volt egy biciklibalesetem és az orvosok azt mpndták megzúzódott 3napig rá sem bírtam állni és utánna is csak alig azóta púpos és észékeny időjárásválltozásra serintem nam csak zúzódás volt. szerintetek???2014. febr. 27. 22:46
1/3 anonim válasza:
Ha el van törve, akkor 3 nap után sem tudtál volna ráállni... Ha megrepedt, akkor azt el nagy valószínűséggel a Röntgenen látszódott volna. Csak zúzódás volt, de annak komoly.
2/3 A kérdező kommentje:
de én már hallottam olyanról h eltört valakinek a lábfeje és rátudott állni mert valani kissebb csont tört el és ugyan úgy begipszelték
2014. febr. 27. 22:55
3/3 anonim válasza:
Nem feltétel az, hogy ne tudjon ráállni. Amikor nekem eltört a lábamban egy csont akkor én is tudtam rajta mozogni, bár kínszenvedés volt, de tudtam. Szerintem csak komoly zúzódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!