Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Agyrázkódásom volt 3 hete, és...

Agyrázkódásom volt 3 hete, és még mindig nagyon rosszul vagyok. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

3 hete nagyon bevertem a fejem egy biciklis balesetben. Agyrázkódásom lett, és nem is emlékszem semmire a balesetből. Állítólag csak pár másodpercre vesztettem el az eszméletemet, de az első 1-2 napból szinte semmire sem emlékszem. Ezt eddig annak tudtam be, hogy a jobb bokám is eltörött, műtötték, ezért a kórházban sok fájdalomcsillapítót kaptam és azért voltam bódult.

Viszont egy hét után hazaengedtek és mintha az agyrázkódásom tünetei egyre rosszabbak lennének... Sokat fáj a fejem, szédülök. Nagyon hamar elfáradok. Vannak napok, amikor egyszerűen nem tudok elaludni egész éjszaka, máskor pedig 16 órát alszom naponta, és egy beszélgetés közben sem bírok ébren maradni. Nem tudok koncentrálni rendesen, pl. egy könyvet nem tudok 5 oldalnál tovább olvasni, mert egyszerűen elfelejtem, mi volt előtte. Ha már itt tartunk, a memóriámmal sincs minden rendben, családtagjaim szerint sok kisebb történésre nem emlékszem, pl. este nem emlékszem, hogy délben telefonáltam egy barátommal, és újra fel akarom hívni....

Nagyon parázom, mert ahogy utánaolvastam, az agyrázkódás tünetei kb egy hét után el szoktak múlni, de nekem 3 hete tart és néha jobb, néha viszont rosszabb, mint az elején... Voltam azóta újra kórházban, de csak annyit mondtak, hogy agyrázkódással nem lehet mit csinálni, "ki kell pihenni". pihenek én egész nap, fekvőgipszem van a lábamon, de ha egész nap alszom, utána sem lesz jobb....

Valakinek volt már ilyen?? Meddig tartott? Esetleg az agyrázkódáson kívül más bajom is lehet?

22/F

2014. márc. 15. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Agyrázkódásnál azért kell kórházi megfigyelés... mert ugye nincsenek komoly tünetei, de halálos lehet. Pl az agy az öreglyukba kerül ami halálos.
2014. márc. 15. 14:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy hétig kórházban voltam a bokám miatt, de a fejemet is mindig figyelték, a baleset után MRI-t is csináltak. Mondták, hogy elég komoly az agyrázkódás, várni kell és majd elmúlik. Fájdalomcsillapítókat adtak a fejfájásra, ezt most is szedem ha nagyon nem bírom a fájdalmat.
2014. márc. 15. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Te a vagy a 25km-h -s biciklis?
2014. aug. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!