Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi az az ideggyógyászat?

Pásztor Dani kérdése:

Mi az az ideggyógyászat?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja történt egy balesetem, és azóta nagyon fáj a derekam. (Persze azóta a sok törődés óta már jobb.)

És elmentem az orvoshoz,aki adott egy beutalót az ideggyógyászatra. És én még sosem voltam ilyenen. Ha valaki tudja mit foglal ez magában akkor kérem írja meg.

2014. márc. 10. 21:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Roppant egyszerű.Nem keverendő össze az ideg gondozóval,illetve az elme gyógyászattal. :) Az ideggyógyász egyszerű eszközökkel (néha,csak kézzel)vizsgál.Arra kíváncsi,hogy egy adott stimulációra,hogy reagál a tested.(Mint pl a kis gumi kalapács,amivel a térd idegeket vizsgálja amikor kicsit ráüt)Nekem is a derekammal volt gondom + fájt és zsibbadt az egyik lábam is.Megnézte a járásom,végig húzott egy ceruzát a bokámon(nem éreztem)Megkért,hogy nyomjam a talpammal el a tenyerét(nem ment)Elküldött MRI-re,és két hét múlva megműtött.Nem kell félni tőle.Hajrá! :)
2014. márc. 11. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!