Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Keresek egy pszichiátert, aki...

Keresek egy pszichiátert, aki ki is tud gyógyítani egy úgy érzem még nem súlyos idegrendszeri betegségből?

Figyelt kérdés
Régóta, konkrétan 2004 Február óta küzdök idegrendszeri betegséggel és a mai napig befolyásolja a napi teendőimet. Furcsállom, hogy ennyi idő alatt (közel 10 év) nem tudott kigyógyítani az orvosom belőle. Kaptam én már mindenféle gyógyszert, de mára ebből elegem van. Nem szeretnék nyugtatókon és gyógyszereken élni, úgy hogy nincs gyógyulás. Sokszor enyhe kézremegés, bizonytalanság, és legtöbbször fejfájás van rajtam, ami ettől van. Nyilván ha tudom, hogy csak egy gyógyszerrel tudok normálisan élni, akkor szedem, de így nem sok értelme van... Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 21. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

dr.Grensznáryk Andrea Budapesten.

Nagyon jó orvosnak tartom,édesanyámnak nagyon sokat segített

2013. júl. 22. 00:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is légy őszinte az orvosodhoz! Mondd el neki, hogy így állsz, ez a helyzet nálad. Aztán megbeszélhetitek, hogy lehet-e téged "meggyógyítani", vagy ez egy állapot, amibe bele kell törődnöd. Nem írtad mivel kezelnek! Lehet, hogy fel kell hagynod az ágálással, és elfogadni, ami van.
2013. júl. 24. 10:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Először pánikbetegséggel kezeltek, de az úgy érzem, hogy elmúlt. Ez után "jött" egy fejfájással egybekötött néha remegés, és amit leírtam... Ezeket lehet gyógyítani és én semmiképpen nem akarom elfogadni ezt és 32 évesen így élni! :) minden fejben dől el, csak néha kell segítség is mellé! Ez most egy ilyen dolog...
2013. júl. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!