Bordatörés, esetleg más?
Fájlaltam kicsit a baloldalam. Volt hétvégén meccsem, (kempó, annyit takar hogy eleje bunyó, box, utána volt földre vitel azaz eldobod a másikat a földre és pontot kapsz aztán volt bírkó. Teljesen mindegy, de utánna eszméletlenül fájt, szórakoztunk útközbe haverokkal hátulról hátrarántottak akkor éreztem hogy ez úgy fáj hogy nem igaz. Azóta is nagyon fáj némely mozdulatoknál nagyon kellemetlen. baloldalt hátul..nem is hátul inkább olalt, magasságba olyan lengőbordák körül.
Boocsánat ha retardált a megfogalmazás, nem fogok most vele törődni csak hogy érthető legyen. Mit javasoltok? orvos? vagy várjak még egy-két napot, lehet csak zúzódás? Mert szerintem ha törés/repedés lenne akkor mozdulni se bírnék. Így meg tudok mindent, csak néhha(ez inkább olyan sűrű néha) fáj nagyon.
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!