Bele szakadt a köröm a lábújamba sürgősen mit tegyek felvan dagadva!? Többi lent
Paradicsom b+. Esetleg feküdjön a kondás legszennyesebb ingére, nem? Elmebeteg...
Kérdező: ahogy írtam ebbe nem fogsz belehalni. Valószínű, hogy kellemetlen lesz egy pár napig. Ha nagyon fáj, vagy van valami olyan elváltozás, akkor menj a háziorvosodhoz, ő tudni fogja, hogy mit kell csinálni vagy hogy kell beutalót adjon.
Ha már ilyen kedvesen megszólítottál, közlöm veled, hogy a legutóbbi pszichiátriai elemzés során tényleg azt állapították meg, hogy elmebeteg vagyok. Közveszélyes is ráadásul, mert az Interneten halált okozó tanácsokat adok.
Valamint ezekről naplót is vezetek, és valóban szerepel közöttük a kondás legszennyesebb inge is, de ezen általában babát javaslok világrahozni.
Komolyra fordítva a szót, a paradicsomban található többféle alkaloid, például a tomatin, mely gyulladáscsökkentő, és ezért javasoltam, egyébként én is átmenetileg, amíg mondjuk orvoshoz nem fordul vele. A természetes gyógymódok és a "porrá őrölt békamáj és ezerjófű keveréke" között van átmenet, nem minden természetes dolog egyenlő kuruzslással, vagy boszorkánysággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!