Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bele szakadt a köröm a lábújam...

Bele szakadt a köröm a lábújamba sürgősen mit tegyek felvan dagadva!? Többi lent

Figyelt kérdés
kb 1 hónapja nem vágtam le lábamon a körmöt, most levágtam nemvolt bele nőve nem fájt semmi, de a 2 nagylábújamnál a szélén bele szakítottam mivel lecibáltam ott nem vágtam, elég mélye azaz a szélén nincs semmi köröm. Ez volt a tegnap, mára kicsit felvan dagadva és eléggé fáj is mit csináljak vele??
2014. márc. 3. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj el vele a dokihoz, nézze meg. De túl fogod élni, ne aggódj.
2014. márc. 3. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:
elvileg a forró forró vízbe bele kell tenni bele tenni és rögtön kihúzni az tényleg segít?
2014. márc. 3. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Igen, de csak ha utána rögtön be tudod kenni porrá őrölt békamáj és ezerjófű kerverékével. Egyébként nem használ.
2014. márc. 3. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha most már nem indulsz el vele az ügyeletre, akkor paradicsomszeletet rakj rá, és húzd rá egy nejlonzacskó sarkát, gumizd meg. Reggelere enyhül, de Tetran kenőcs kéne rá, vagy pedig tényleg orvos. Nyugi, nem fog bántani, fertőtleníti, és valószínűleg ad rá krémet (és valszeg Tetrant).
2014. márc. 3. 21:00
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak vele?, csak kiszakítottam a körmöm a széléből és felvan dagadva, nem bele szakadva gondolom, milyen dokihoz menjek?
2014. márc. 3. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Paradicsom b+. Esetleg feküdjön a kondás legszennyesebb ingére, nem? Elmebeteg...

Kérdező: ahogy írtam ebbe nem fogsz belehalni. Valószínű, hogy kellemetlen lesz egy pár napig. Ha nagyon fáj, vagy van valami olyan elváltozás, akkor menj a háziorvosodhoz, ő tudni fogja, hogy mit kell csinálni vagy hogy kell beutalót adjon.

2014. márc. 3. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Paradicsom lehúzza a gyulladást állítólag. Kenj rá Betadint, Tetran nagyon jó, csak állítólag gombásodásra hajlamosít.
2014. márc. 3. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen kedvesen megszólítottál, közlöm veled, hogy a legutóbbi pszichiátriai elemzés során tényleg azt állapították meg, hogy elmebeteg vagyok. Közveszélyes is ráadásul, mert az Interneten halált okozó tanácsokat adok.

Valamint ezekről naplót is vezetek, és valóban szerepel közöttük a kondás legszennyesebb inge is, de ezen általában babát javaslok világrahozni.

Komolyra fordítva a szót, a paradicsomban található többféle alkaloid, például a tomatin, mely gyulladáscsökkentő, és ezért javasoltam, egyébként én is átmenetileg, amíg mondjuk orvoshoz nem fordul vele. A természetes gyógymódok és a "porrá őrölt békamáj és ezerjófű keveréke" között van átmenet, nem minden természetes dolog egyenlő kuruzslással, vagy boszorkánysággal.

2014. márc. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!