Kartörés esetén indokolt lehet-e a mentőhívás?
Figyelt kérdés
Szerintem igen,hiszen amennyiben a sérültet nem látják el,maradandó sérülést okozhat.Viszont a sérült tud menni a lábán,szóval elmehet ő is a sűrgősségre.2014. márc. 3. 18:33
1/2 anonim válasza:
ha messze van és nincs mód hogy valaki bevigye akkor igen. ha nyilt törés akkor meg végképp. Senki nem várja el az embertöl hogy gyalogoljon törött kézzel vagy tömegközlekedjen, ha nincs más mód rá hogy bemnejne, gondolom nem 2 utcával odébbra hivná a mentöket.
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen.
Csak a saját példámat tudom mondani, engem motorral vittek, az kissé fájt és el is mozdult a törött csont, nem tudom, hogy az út miatt-e, de műteni kellett. (Nem bántam meg semmit, jegyzem meg, elég volt nekem a csont- és motortörés is aznap, kórházfóbiám van.)
Nem várható el mindenkitől, hogy az esetleg arrafelé nem is létező tömegközlekedéssel bumlizzon sokat a ki tudja, mennyire fájó és súlyos sérülésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!