Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek van ezen valami...

Szerintetek van ezen valami nevetni való?

Figyelt kérdés
Egy húsüzemben dolgozom Sikerült magam megvágni egy vaskocsinak egyik tüskéivel úgy 6-7 cm hosszan elég rendesen ! Elmentem az ügyeletre és nyíltan az arcomba nevetett az asszisztens! Gondolom azt gondolta ezzel a kis sérüléssel de én jobbnak láttam elmenni nehogy nagyobb gondom legyen ebből ! Szerintetek ezen van nevetni való?
2014. febr. 16. 11:39
 1/3 anonim válasza:
100%

Abszolút jól tetted,hogy orvoshoz fordultál!

A nyers húsok miatt akár fertőzés is lehet.

A "6-7 cm hosszan elég rendesen!" nem arra utal,hogy hipochonder vagy.

Az asszisztens meg biztos ezt tanulta az iskolában, vagy Ő volt a tökéletes katona... :)

De ilyen helyzetben nyugodtan elküldheted melegebb éghajlatra.

1. Nem orvos, forgassa a tollat és pecsételjen szorgalmasan!

2. Hogy merészeli kinevetni a Doktorhoz segítségért forduló pácienseket, még ha úgy is gondolja, hogy az vicces!

Ha a továbbiakban komolyabb következménye lenne a sebből eredő szövődményeknek, nem tudnál semmit tenni,mert nem mutattad meg orvosnak. Itt a munkahelyi baleset és táppénzre gondolok. De lehet ebben az esetben az üzemorvost is be kell vonni, ha van...

Jobbulást!

2014. febr. 16. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs rajta nevetni való. Az asszisztens undorító módon viselkedett, arról nem beszélve, hogy a nyers húsokkal dolgozni tényleg rohadtul fertőzésveszélyes.
2014. febr. 16. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs ezen semmi nevetséges, az asszisztens gyengeelméjű.

Jól tetted, hogy elmentél az orvoshoz.

2014. márc. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!