Mit lehet tenni ha meghúzódott a vádlim?
Figyelt kérdés
Pontosabban nem is a vádlim,hanem a térdem hátulján a hajlatban érzek fájdalmat.
Pár éve nyújtottam a spárgához és azóta húzódott meg.
A bal lábamról van szó és azzal meg sem tudom csinálni a spárgát mert nagyon fáj...ha egyszer megcsinálom akkor utána hetekig fáj újra aztán elmúlik,de ha megint megerőltetem újra ez lesz.
Ez van cigánykeréknél is és minden olyannál ami szükséges ahhoz,hogy teljesen kinyújtsam.Egyedül a járás nem fáj.
és évek óta ez van!!!
Orvoshoz érdemes lenne elmenni?Valakinek volt már ilyen?
2014. febr. 15. 18:39
1/2 anonim válasza:
Amikor meghúzódott, rá tudtál állni? Amúgy nem mindenkinek egyforma a fájdalomküszöbe. Valaki nyíg, és nem tud ráállni a lábára, valaki pedig csak azért is rááll, vagy meg sem kottyan neki. Pihentetni kellene, otthon feküdni. Edzés, testnevelés óra alól felmentést kérni. Borogatás, jegelés (fagyasztott borsó), polcolás, éjszakai pakolás. Megnyúlhattak a szalagok. Nem érdemes ilyennel játszadozni. Ha nem múlik 1-2 héten belül, irány az orvos! Lehet MRI vizsgálat...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
1-2 héten belül mindig elmúlik.
Rá tudok állni de ha megfeszítem akkor fáj meg ha nagyobbat lépek.
2014. febr. 20. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!