Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Csak szerintem lett az öncsonk...

Csak szerintem lett az öncsonkítás (vagdosásra gondolok) divat?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen kép van Tumblr-ön, és annyi tini csinálja.Úgy gondolom, hogy ezek már nem komolyak..menőzésből, sajnáltatásból csinálják, hogy aztán lefotózhassák, és feltölthessék valamelyik közösségi oldalra..

/Ez az én véleményem!/

2014. febr. 8. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem ez már nem divat.
2014. febr. 8. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt gondolom. Másik kedvencem amikor azt mondják hogy egy anorexiásnak nincs betegség tudata, akkor mér fotózza a csontjait és a szanaszét Vagdosott testét...
2014. febr. 9. 07:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Igy van.Egyetértek utolsó.
2014. febr. 9. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lett divat, csak azok divatolják, akik hülyék és általában figyelemhiányban szenvednek. Én ezt sosem híreszteltem amíg csináltam és egy megerőszakolás eléggé elveszi az ember kedvét az élettől.

De gondolj amit akarsz, csak tedd hozzá, mindig, hogy vannak kivételek (sokan)...

2014. febr. 9. 10:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze, ez egyértelmű, hogy vannak kivételek, én ezt el is ismerem!
2014. febr. 9. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a figyelemhiányos idióták körében divat, de én valahogy ezt elkerültem.

Én is vagdosom magam, és sokszor nem vagyok vele tisztában hogy mit csinálok... (kivéve a kevés- pszichológusnak hála egyre több- tiszta pillanatomat)

Amikor az oszt.társaim észrevették nem gondoltam magam menönek... szégyelltem magam.

Nem tudom ez máshol hogy megy... :/ Itt ez ciki.

2014. febr. 11. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!