Rágózni miért nem olyan vagány mint cigizni? A rágózással miért nem lehet menősködni?
Osztálytársaim szeretnek bújkálva cigizni a suliban. Mindig kifigyeli 1-2 gyerek, hogy jön-e a tanár az udvaron, és elbújnak a bokrok, falak mögé.
És már élvezettel csinálják, hogy tilos, és mégis ők lazák!
Rágózás tilos órán. Mégis egyiket se látnám titokban rágózni.
A filmekben a főszereplő a menő csávó elő vesz egy szálat, és a gyújtóját, és lazán rágyújt egyre, miközben hátradől.
Miért nem látok olyat, hogy a főszereplő elővesz egy darab rágót, és rágózik egyet?
Miért nem menő a rágózás oly annyira mint a cigizés?
Hát szerintem a cigizés egyáltalán nem menő,bár vannak sokan akik menőnek hiszik miatta magukat!
Én nemdohányzó lányként tuti nem járnék cigis pasival!!!
sokan úgy gondolják hogy a cigizés menő, és valószínűleg sokan ezért is szoknak rá.
szerintem egyáltalán nem menő. ha rászoksz, rengeteg pénz megy el rá. és leszokni többé nem fogsz tudni. rengeteg ismerősöm akart lemondani a cigiről. de csak egynek sikerült. a többi mind kudarcot vallott. egyébként szerintem az lenne a menő hogy a filmben a főszereplő kiveszi a hűtőből a rostos levet, lazán hátradől és elkezdi iszogatni. utána meg elkezdene rágózni.
Általánosban menő az órán rágózás :DD
De ha ez megnyugtat, én szoktam a suliban bújkálva cigizni, meg órán rágózni is. Eléggé rá vagyok állva a rágóval, szóval sokszor egész nap minden órán. De senkit sem ismerek (szinte), aki nem mer órán rágózni. Hányadikos vagy?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!