Neked tört már el a kezed vagy a lábad? Hogyan történt a baleset, mennyi ideig kellett gipszben lenned?
Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 17:59
11/17 anonim válasza:
2010 tavaszán.Kisujjam,a lefutottam a suliban a lépcsőn,és közben fogtam a korlátot.Na már most,a korlátból kiálltak ilyen vasdarabok,nekem meg beleakadt,és visszahajlott.3 hétig akkora gipszbe volt mint a tenyerem.
12/17 anonim válasza:
3 éve, az általános iskolás ballagásom elõtt 3 héttel.Kézilabdázás közben rosszul kaptam el a labdát, és letört egy csontdarab a bal kezem gyürüsujjárol.Szinte nem is fájt,csak lila volt az egész.A ballagás elõtt 2 nappal vettèk le a sínt,3 hetet volt rajta
13/17 anonim válasza:
Igen! Két hete a bokám. Egy hétig gipszsín és azóta (jelenleg is) járógipsz. Nem könnyű.
14/17 anonim válasza:
Igen,már kétszer is: egyszer a bal kezem törtem el,ugróküteleztem,belegabalyodtam,ráestem a betonra,a kezemet magam alá gyűrtem,iszonyúan fájt,s mint kiderült,az egész alkaromon volt egy bazinagy repedés,és eltörött a csuklóm,valamint meghúzodott...6 hétig viseltem a gipszet,és azóta érzékeny a karom :(
A másik kezem meg úgy tört el,hogy elájultam,és baszottul belevertem a kezem az egyik fa székbe,a csuklóm rettenesen rongálódott,valamint a kőpadlóra estem,és bevertem a fejem :( Kisebb agyrázkódást kaptam,mikor anyámék hazajöttek,ájultan feküdtem a földön,ki is hívták a mentőket,2 napot kórházban is töltöttem! :((((
15/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: a vállam is meghúzódott
16/17 anonim válasza:
A jobb felkar és alkar csontom tört el 3 hétig voltam gipszben
17/17 anonim válasza:
Kis koromban az ugráló várban ugrottam és és rá esttem egy kisgyerelre a jobb felkar és alkar csontom tört el 3 hétig voltam gipszben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!