Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kék, duzzadt láb az ok?...

Kék, duzzadt láb az ok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
sikerül a héten eltörni valamelyik bokacsontom. sínbe tették mert nagyon be volt dagadva. (a bokámnál) ott nem tudom most milyen de a lábujjajimnál a bőr fel van dagadva és kék is(egy kis helyen lila is). állítólag azért mert nincs magasan a lábam. ez normális ilyen esetben?
2014. febr. 7. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Valóban fel kéne polcolni,de én a helyedben visszamennék az orvoshoz,mert lehet egy keringési zavar rossz gipszelés miatt,de akár egy mélyvénás thrombisis is.
2014. febr. 7. 19:43
 2/6 A kérdező kommentje:
gipszelve nincs és keringési zavar sem. mutatták hogy lehet ellenőrizni egyszeruen. szoval azzal nincs gond :)
2014. febr. 7. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
és a trombózisra kérdeztem, azt mondták hogy gyógyszer csak nyílt töréseknél kell.. amugy meg tornáztatom a labam amennyit csak lehet.
2014. febr. 7. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Trombózis törés nélkül is kialakulhat, elvileg egy hosszú repülőút alatt is. Miért nincs felpolcolva a lábad?

Szerintem kérdezz rá a dokidnál, ne kockáztass.

2014. febr. 7. 19:58
 5/6 A kérdező kommentje:

az orvos látta, ő mondta azt hogy csak azért, mert nincs felpolcolva. (nem vizsgálta meg, csak megnyomogatta)

hát mert idén értettségizem, és nem feküdhetek annyit otthon. (bár suliban is széken van)

2014. febr. 7. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
A francokat csak nyílt törésnél van szükség a thrombosis megelőzésére! Egyszerű alsó végtag törése esetén is!
2014. febr. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!