Mi lehet a baj, ha a térdem lila, és duzzadt valamint alig birok járni?
Figyelt kérdés
Az osztályommal korcsolyázni voltunk amikor elestem, nagyon fájt a térdeem, de elviselhető volt, aztan amikor hazamentem láttam, h nagyon piros, duzzadt illetve lila is, valamint a járás is egyre problémásabb. Aludni is nehezen tudtam és másnapra még lilabb, pirosabb és duzzattabb lett, valamint alig birok raallni. Valakinek van vlamilyen otlete, h mi lehet, es ha orvoshoz megyek a doki mitmondhat?2013. dec. 15. 00:06
1/2 anonim válasza:
Borogatni, jegelni kéne, valószínűleg egy komoly zúzódás de nem ártana egy röntgen, hogy a vérömlenyt, porcleválást kizárják. Ha csak sima zúzódás akkor valószínűleg pihentetést, borogatást javasolnak, kapsz rá krémet vagy gyógyszert.
2/2 anonim válasza:
Doki lehet kér egy röntgent,megnyomogatja hogy érez e folyadékot a duzzanatban.Ha nincs törés de sok folyadék van alatta akkor leszívja ami nem nagy dolog.Ha nem érez folyadékot és nincs porcleválás sem akkor felír kenőcsöt és pihentetésre ítél esetleg kiír pár napra a suliból.Ha tényleg nem tudsz már szinte járni se miatta akkor nem tudom hány éves vagy ha fiatal akkor valamelyik szülődet kérd meg hogy vigyen be holnap ügyeletre ha meg elég idős vagy taxival menj be magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!