Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyire fáj egy csont törés?

Mennyire fáj egy csont törés?

Figyelt kérdés

Valakinek tört már el keze?

Sírt-üvöltött, vagy mennyire volt fájdalmas, mihez lehetne hasonlítani?:(

2014. jan. 28. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem tört el persze hogy fájt de a sokktól hogy kitört a kezem kb egyáltalán nem a fájdalomra figyeltem aztán a korház felé egyre jobban elálmosodtam
2014. jan. 28. 18:19
 2/5 SylwerStone ***** válasza:

Nekem 3x is. Nem kellemes élmény, elhiheted, de csak az elején fáj, utána meg ha csak mozgatod (persze mielőtt begipszelnék)

Utána is fura mikor leveszik gipszet, mert már elszoktál tőle. Én könnyűnek éreztem és nem is nagyon mertem használni, de egy idő után "visszaáll" :D

2014. jan. 28. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is tört már a kezem.

Akkor nem fájt, meg utána sem.

Hanem éjjel. Húúúúúúúúúú.

Kemény volt, de nem sírtam, meg nem üvöltöttem, csak nem tudtam aludni miatta. Bevettem 1-2 gyógyszert rá és kész, csillapodott.

2014. jan. 28. 19:15
 4/5 Csincsy válasza:
Nekem csak az egyik ujjam volt eltörve, 13-14 éves lehettem... kézilabda edzésen történt, de még aztán tovább játszottam, és csak másnap mentem kórházba, mert nem akart múlni a duzzanat. Szóval nem igazán fájt. De biztosan függ ez sok mindentől. Fájdalomküszöb pl. nem egy utolsó szempont! ;)
2014. jan. 31. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerencsére nekem még nem tört el semmim.

2014. jan. 31. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!