Miért gyógyul ilyen nehezen minden sebem?
Figyelt kérdés
Még júliusban beütöttem a lábam egy vasba, és vérzett, de volt olyan vészes. De a bőröm ott még mindig világosabb. Meg van egy karmolás a kezemen, az is már vagy 3 hónapos, de olyan mintha egy heg lenne. Olvastam valahol, hogy ezt a gyenge immunrendszer is okozhatja, de már vagy fél éve nem voltam beteg, szóval nem hiszem hogy azért van. 15 éves vagyok, és egészségesen eszek, sportolok, nem hinném hogy cukorbetegség. Bár a nagymamám cukorbeteg, de nem vele született.2014. jan. 20. 16:08
1/3 anonim válasza:
Azért én a helyedben mérnék holnap egy éhgyomri vércukorszintet.
2/3 anonim válasza:
Lehet alacsony trombocitaszámtól kezdve özön oka, egy teljes vérképet csináltass.
3/3 Denta válasza:
a cukrod nagy szerepet játszik a regenerációban mert akinek túl nagy a cukra annak a regenerációs képesség rosszabb mint egy mértéket tartóé menj el egy vizsgálatra szerintem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!