Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi van a labujjamal? Mi van a...

Mi van a labujjamal? Mi van a tüdömel?

Figyelt kérdés

1.Szoval mar ugy egy honapja bevágtam a kisujjamat (lab )nagyon !Fájt egy ideig de most mar nem mostmar a labujjaim "törzse"-nel faj ha hosszukat lepek vagy siettek !kellemetlen dolog igy olyankor a sarkamon jarok!Lehet eltört kisjjam es rosszul forrt ossze?

2.Ma reggel tesi oran elso oran kint voltunk a hidegben es a tanar futatott egesz oran (pocsek volt)

raadasul sport osztaly igy nem kimelt minjet!Nagyon rosszul voltam egesz nap mintha kifaradt volna tudom kicsit nagyobb levegöt vettem es olyan volt mintha nem birna tovabb nagyon rossz volt fájt is a levegö vételnél!Mi lehet?

2014. jan. 14. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:

A lábujjad valószínűleg eltörött (vagy repedt),az kb. 4-6 hét alatt gyógyul. Amúgy nem gipszelik...

A rossz levegővételt a szervezet "rendbe hozza", ha nem, irány az orvos, de legalább a tanárnak kellett volna szólnod.

2014. jan. 22. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!