Levagtam az ujjam kiskoromban. Mit tehetek? Eros idegzetueknek.
2 eves lehettem, amikor egy otthoni baleset folytan levagtam a bal kezemen a gyurus ujjam 1/3-at. Eleg nagy darabot, gondolhatjatok, nem kisdolog volt. Olyannyira, hogy csak egy bordarab tartotta es logott a levagott resz. Azonnal rohant velem nagymamam a korhazba. Szegeny nagyon maga alatt volt, mert reszben o is ludas volt benne. En csak ultem, amig osszevarrtak az ujjam es kertem ot, hogy ne sirjon, mert nem faj es semmi baj nincsen, mert meggyogyul.
Az ujjamnak vegul semmi baja nem lett abban az ertelemben, hogy nem all ferden, nem erzeketlen (erzek hideget, meleget,tudom mozgatni, mint az osszes tobbit). Az egyetlen problemam, hogy azota a kormom nem nott egyben vissza. Hosszanti iranyban kozepen nem nott egybe. Kozepen az egyik rafekszik a masikra. Az egyik oldala rendesen eros korom, mig a masik oldalon gyengebb korom, ami sokkal lassabban no es erzekenyebb is. Ott, ahol osszeoltottek pedig egy kis gumo van az ujjpercem oldalan.
Ezt a kis icipici gumot szeretnem eltavolitattni es egyuttal, ha lehetseges szeretnek valamit kezdeni a kormeimmel is, mivel masokat nagyon taszit a kinezete. Engem nem zavar, mert miota eszemet tudom ilyen volt, de latom masokon, hogy oket irritalja es ez engem is zavarba hoz es kellemetlenul erzem magam, hogy igyekszem rejtegetni az ujjamat.
Azt szeretnem megtudni, hogy lehet-e egyaltalan kezdeni vele valamit vagy csak a kis gumot tudom eltavolitattni az orvossal?
Ha szukseges mutatok kepet is rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!