Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon fáj a térdem és édesany...

Nagyon fáj a térdem és édesanyám nem enged el kórházba megnézetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Dél óta fáj a térdem, közvetlen a térdkalácsom alatti rész fáj rettenetes módon, felhívtam édesanyám és ő mondta hogy majd megnézi (ápoló a szakmája) de én mondtam neki hogy vigyen el a kórházba megkéne nézetni szerintem Balesetem nem volt csak hirtelen fájdalom órák óta.

2014. jan. 7. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Üljél le!
2014. jan. 7. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, órák óta ülök, de offokat nem kérek köszönöm... Normális értelmes válaszokat kérnék
2014. jan. 7. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem tudsz elmenni egyedül? Mondjuk holnap, amikor anyukád dolgozik? Vagy annyira nagyon fáj, hogy nem bírod ki addig?
2014. jan. 7. 20:55
 4/8 A kérdező kommentje:

15 múltam, de ugye ő nem fog elengedni egyedűl mert nem bízik bennem(ebben nem folynék bele) de viszont ma 11 óra fele ér haza, hát eléggé fáj szóval nem tudom, próbáltam kámforos kenőccsel bekenni és be is fásliztam(lazára).

De az sem segített

2014. jan. 7. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Mikor fáj, nyugalomban is, vagy csak ha ráállsz? Erősödött a fájdalom dél óta? Egyszer csak belenyilallt? Nincs bedagadva, nem meleg, lüktet? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak kíváncsi vagyok, mi lehet a probléma. Egyébként lehet, hogyha anyukád látja, akkor bevisz majd ő a kórházba.
2014. jan. 7. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Ülőhelyzetben is fáj, lüktet, igazából csak nyom a térdkalácsom alatti részen valami idegféle séget mert 1-2 másodpercig nem fáj és ismét megint ha kinyújtom akkor megint fáj... Másik térdem nyáron kiugrott és hasonló fájdalmat érzek mint amikor visszaugrott
2014. jan. 7. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Mgoldódótt másnap reggelre nagyon megdagadt, elmentünk háziorvoshoz, ajánlotta a kórházat, megnézte az orvos felküldött röntgenre, és kiderült hogy porclágyulásom van, Most béres kapszulát kell szednem ami procerősítő, meg nurofen fájdalom és gyulladás csökkentő gyógyszert 2 hétig
2014. jan. 9. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
:( Jobbulást!
2014. jan. 9. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!