Milyen gyógymód van ganglionra műtét nélkül?
Figyelt kérdés
Ganglion alakult ki a bal csuklómon és félek a műtéttől. Anyukámmal már ilyen lézeres kezelést is próbáltunk, de nem használt. Nemrégiben elkezdett nőni. Nem fáj, de félek, hogy mi lesz. Tudtok valamilyen gyógymódot vagy kezelési lehetőséget rá?2013. dec. 30. 13:21
1/4 anonim válasza:
Még régen "Biblia-terápia" volt rá. No, nem ám imádkoztak, hanem azzal csaptak rá...
2/4 anonim válasza:
Nem egy nagy dolog ám a műtét. Mivel ez csak egy zselés ciszta, nem kell a csontot sem bántani, csak a bőr alól eltávolítják. 15 perc alatt megvan. Még helyi érzéstelenítésben is kiveszik.
3/4 anonim válasza:
Nekem is így távolították el, ahogy a második válaszoló írta. Nem vészes, bár én is izgultam előtte nagyon.
4/4 anonim válasza:
Elvileg vannak rá kenőcsök is, de sokat ne várj tőlük...
A könyves megoldást nem ajánlom, sokkal nagyobb kárt okozol vele, mintha ott hagynád, sőt, nagyobb a kockázata még a műtétnél is. Tehát azt semmiképp se!
Nekem most volt a héten ganglion műtétem, nem is izgultam. Egyáltalán nem egy nagy durranás, érzéstelenítéssel csinálják, és sok doki van körülötted, akik mind azt figyelik, hogy minden rendben van-e, ugrásra készen. :) Tehát nincs miért aggódnod. Ha esetleg érdekel, hogy pontosan mit csinálnak, akkor nézd meg ezt a videót, bár nem tudom, ez mennyire nyugtat meg. https://www.youtube.com/watch?v=ZgNJ8YDA7dY Itt megmutatják, pontosan hogy is zajlik a műtét.
Ne aggódj, tényleg nincs miért! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!