Tegnap jöttem haza a kórházból, holnap már érheti víz a sebeket, de a piros fertőtlenítőt hogyan mossam le?
Figyelt kérdés
Biciklis balesetem volt, és a fél arcom lehorzsoltam, vérzett az orrom is... agyrázkódás tüneteivel mentő bevitt...
Majd hazaengedtek. Holnap kel visszamennem a röntgen eredményekért, holnap már érheti víz a sebet.
Szóval az a problémám, hogy a piros fertőtlenítő amivel bekenték... nem jön le a seb környékén lévő bőrről.. picit megpróbáltam vizes ruhával a seb környékét tisztítani, de nem nagyon akar lejönni.. és így utcára menni elég fura, ma is megbámultak :/. Legalább a környékéről le tudnám mosni.. de nem akar lejönni, esetleg langyos vizes ruhával?
2013. dec. 9. 19:36
1/2 anonim válasza:
Ha tudod úgy mosni, hogy a seb nem ázzon, akkor langyos szappanos vízzel. Nem biztos, hogy rögtön lejön, de halványabb lesz. Kell pár mosakodás, hogy teljesen eltűnjön. Azzal meg ne foglalkozz, hogy ki néz, minek néz. Örülj neki, hogy már rendben vagy!
2/2 Seniz válasza:
Ha nem akarod hogy veletlenul is viz érje a sebedet akkor,nedves törlőkendő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!