Diák lány vagyok és szeretnék mindig jól kinézni, de pl amikor ma is jöttem haza akkor esett az eső és az arcom nagyon piros lett és a hajam is eredetileg hullamos. így össze vissza ált mit tegyek?
Figyelt kérdés
lehetőleg smink nélküli megoldás érdekel..2012. ápr. 17. 13:58
1/8 anonim válasza:
mosolyogj:)
az mindenkit sokkal szebbé tesz:)
2/8 A kérdező kommentje:
haha :D
2012. ápr. 17. 14:02
3/8 Smartguy86 válasza:
Elsőnek igaza van. Amúgy meg fogadd el, hogy neked nem egyenes a hajad hanem hullámos. Frászért akar mindenki más lenni, mint ami... Inkább táplálkozz egészségesen, ne egyél minden szart, cukrot meg gyorskaját, meg járj el edzeni, futni, biciklizni. Akkor jól fogsz kinézni.
4/8 anonim válasza:
esőben mindenki úgy fog kinézni, de ez természetes, nem tudsz rajta változtatni. Örülj neki, ha esik, és-ahogy az első válasoló is mondta- mosojogj! :))
5/8 anonim válasza:
az első válaszát osztom! nem kiröhögni kéne, hanem hallgatni rá kedves kérdező. attól még nem leszel csúnyább, hogy vizes a hajad.
6/8 anonim válasza:
Figyelj. A sztárok sem néznek ki mindig jól, egy hétköznapi embernek pedig pláne nem lehetséges. Mindenkinek vannak hibái, mindenkire hat a gravitáció, az eső, a szél, mindenkinek vannak rossz napjai (fáradtság, levertség), ez nem szégyen. Nem Te voltál az egyetlen, akinek össze-vissza állt a haja, és bepirosodott az arca!
Mosolyogj, az mindig szépít!
7/8 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm a válaszokat, és mosolzogni fogok :))
2012. ápr. 17. 15:02
8/8 anonim válasza:
esőben az átlagosnál én is sokkal rondább vagyok:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!