Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Járt valaki úgy, hogy fültiszt...

Járt valaki úgy, hogy fültisztítás közbe beletört a fültisztító a fülébe?

Figyelt kérdés
Velem tegnap történt... Hála az égnek kitudtam szedni, de még mindig olyan, mintha benne lenne, szóval több mint valószínűleg holnap elmegyek a fülészetre. Ti jártatok már így?

2013. dec. 8. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem benne maradt a vatta, valahogy lecsúszott a pálcikáról. Hiába szedtem ki, utána még olyan csiklandós érzés volt egy jó darabig. Aztán megkértem a páromat, hogy nézzen bele, azt mondta nincs ott semmi, bár én még mindig éreztem, de végül másnapra elmúlt.
2013. dec. 8. 08:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is most ugyanez van.
2013. dec. 8. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Tisztíttasd ki a füled az orvosnál

(akkor nem kell neked)

2013. dec. 8. 15:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, de most már a balban érzem ezt az érzést, szóval boldog vagyok, holnap tényleg el kell mennem.
2013. dec. 8. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha csak a vatta jött le róla az más,

mintha tényleg bele is tört volna

2013. dec. 10. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Elmentem a fülészetre tegnap, beletört a fülembe egy kis darabka és fel is sértette, de nem lett komolyabb gond.
2013. dec. 10. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor még jó, hogy elmentél! Jobbulást :)
2013. dec. 11. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!