Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Faj a bokam, mit csinalhatok vele?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Egy nagyon kicsit fajt a bokam, de 2-3 percen belul elmult. Haza mentem, lefekudtem az agyra es 3-4 oran belul elkezdett elegge fajni. Vettem be gyulladas csokkentot, borogattam hideg vizzel, utana bekotottuk es rivanolos borogatas. Jarni nem nagyon tudok vele. Esetleg mas is jart mar igy? Mit lehet meg vele csinalni?2013. dec. 3. 11:16
1/7 anonim válasza:
Ez ugye nem komoly? Mégis mit? Orvoshoz menni...járni alig tudsz
2/7 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy eltört, szóval irány a baleseti, megröntgenezik és kapsz Mikulásra egy szép nagy fehér gipszet rá. Irány a doki!
3/7 anonim válasza:
Ezt muszáj megröntgenezni. Csak akkor lehet látni a sérülés súlyosságát.
4/7 anonim válasza:
Nézesd meg dokival
Lehet csak valami rándulás, de akkor is megmondják,
mit lehet vele tenni
6/7 anonim válasza:
Lehet csak beütötted, de akkor is jobb
elmenni a dokihoz (meg te is megnyugodsz)
7/7 A kérdező kommentje:
Utolag visszaolvasva kicsit rosszul tettem fel a kerdest.
del korul tettem fel a kerdest es este egyebkent is mentem volna orvoshoz. Gondoltam addig van-e valami mas otletetek. Egyebkent semmi komoly, kb 1 hetig kell faslizni meg hideg vizzel borogatni.
2013. dec. 4. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!