Estél már le a lépcsőn?
Figyelt kérdés
Mi bajod lett?
Mások is látták az esésedet/legurulásodat?
2013. nov. 23. 09:16
1/3 Arnold901005 válasza:
Igen, az iskolában legurultam, a legtetejéről - kb. 15 lépcsőfok. Látták, mert szünet volt. Bajom nem lett, pár helyen fájtam, meg a bokám is megrándult. Kicsit sántikáltam aztán, de semmi bajom nem történt.
2/3 anonim válasza:
Naná, 2x padlásszobából a tetejétől az aljáig, régen iskolában folyosóról le, mozgólépcsőn, stb...Elég jól bírtam, nem látta senki. Már kifejezetten igényem van rá.
3/3 anonim válasza:
Igen,iskolában...de én alapból rosszul voltam,egy betegséget követően:S 20 lépcsőfok:S elájultam..nem tértem magamhoz kb 15 percig..hívták a mentőt ők bevittek a kórházba.Durv agyrázkódás!nem volt kellemes,mindenki látta,mert szünet volt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!