Hogy tüntessem el minél hamarabb a vágásokat? (NAGYON FONTOS)! Kérem aki tud segítsen
Figyelt kérdés
Amugy nem vágtam mélyre de a sebek ott vannak! ÉS most ne azzal jöjjetek h hülye voltam és oldjam meg magam, mert tudom h igy van de nem tudtam gondolkozni. Na mindegy. Szóval előre is köszönöm mindenkinek2013. nov. 14. 15:02
11/21 A kérdező kommentje:
és 15.16 köszönöm...holnap elküldenek pszihológushoz (vagy hogy kell írni) de tényleg nem áll szándékomban többé ilyent csinálni:)
2013. nov. 14. 15:19
12/21 A kérdező kommentje:
És a macskásat meg nem hiszem hogy tudom mondani mert:
1. anyum nem hülye és nem venné be.
2. Allergiás vagyok a macskákra ><
2013. nov. 14. 15:21
13/21 anonim válasza:
Jolvan siha tőbbé ijet!! mintha anyám lennék:D:D
14/21 A kérdező kommentje:
okés :D
2013. nov. 14. 15:29
15/21 anonim válasza:
körömvirágkenőcsöt vegyél az segít hogy ne legyenek gyógyulás után csúnya hegeid.
17/21 anonim válasza:
Olyan cuccot (ruhát) vegyél fel, ami eltakarja
Mot télen nem lesz nehéz
18/21 anonim válasza:
Attól függ, mennyire mély. Ha a te vágásaid nem mélyek, akkor szerencséd van. Én 3 hónappal ezelőtt negyon kikészültem és többször magamba vágtam, mélyebben. Egy hónap kellett, hogy összeforrjon, mert a ruha miatt mindig kivérzett. Három hónapja csináltam, még most is nagyon piros... Szerencse, hogy nem feltűnő helyen vágtam, senki nem látja. Én hintőporoztam, hogy gyorsabban gyógyuljon, forrjon össze.
19/21 anonim válasza:
Ha ilyen még nem történt ezelőtt, mármint nem kaptak rajta hogy sebeid vannak, akkor szerintem egyszerűen mond el az "igazat". Rakj rá egy sebtapaszt és ha megkérdezik miért van ott mond azt hogy... ollóval vágtál és megcsúszott a kezed vagy valami ilyesmi...
20/21 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, aki elhitte, hogy "körömvágás előtt vakartam meg a csuklóm, mert megkarmolt egy macska, és allergiás vagyok rá". Egyébként Sudocream (ha jól írtam) segített nekem. Volt, hogy nem ment mélyre, és olyankor feldagad, csúnya és piros napokig, na azt akkor kell fülpálcikával elkenni rajta, olyanra, ami nem full friss.
(Ha még aktuális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!