Orvoshoz kell mennem?
Narancsbőr ellen elkedtem hazsnálni egy paprikakrémes cuccot,név szrint Dr.Kelen nevű terméket...vagyis,ez a márkája asszem. Rá van írva,h. nyálkahártyával ne érintkezzen.
De tudjátok milyen a paprika. Órák múltán is ott marad az ember kezén, elfelejtkezel róla és aztán a szemedbe nyúlsz. Velem is majdnem ez történt. Egyszer elfelejtettem megmosni a kezem,és úgy piszkáltam az orrom (ha viszket,meg kell vakarni,nincs mese). Ez kb. 3 hónapja történt,az orrom belül kisebesedett mindennap vérzik. Ma megnéztem,és nagyon megijedtem,olyan,mint a filmekben,mikor vkiről leég a bőr. Nagyon csúnya, konkrétan látszik a húsom,és mintha folyamat jönnének le darabkák. Bocsi a részletes leírás miatt, eléggé kiakadtam,sokáig nem foglalkoztam vele,h. sebes volt,talán kezdtem megszokni, nem tudom. De ma utána számoltam és közel 3 hónapja nem gyógyul. Ha vki tud erre vmi krémet,vagy megoldást, légyszi szóljon, elég kellemetlen volna ezzel orvoshoz mennem :/
Ezzel a bőrgyógyihoz kéne menned
(minél hamarabb)
Voltál már dokinál azóta?
Kaptál rá valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!