Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Orvoshoz kell mennem?

Orvoshoz kell mennem?

Figyelt kérdés

Narancsbőr ellen elkedtem hazsnálni egy paprikakrémes cuccot,név szrint Dr.Kelen nevű terméket...vagyis,ez a márkája asszem. Rá van írva,h. nyálkahártyával ne érintkezzen.

De tudjátok milyen a paprika. Órák múltán is ott marad az ember kezén, elfelejtkezel róla és aztán a szemedbe nyúlsz. Velem is majdnem ez történt. Egyszer elfelejtettem megmosni a kezem,és úgy piszkáltam az orrom (ha viszket,meg kell vakarni,nincs mese). Ez kb. 3 hónapja történt,az orrom belül kisebesedett mindennap vérzik. Ma megnéztem,és nagyon megijedtem,olyan,mint a filmekben,mikor vkiről leég a bőr. Nagyon csúnya, konkrétan látszik a húsom,és mintha folyamat jönnének le darabkák. Bocsi a részletes leírás miatt, eléggé kiakadtam,sokáig nem foglalkoztam vele,h. sebes volt,talán kezdtem megszokni, nem tudom. De ma utána számoltam és közel 3 hónapja nem gyógyul. Ha vki tud erre vmi krémet,vagy megoldást, légyszi szóljon, elég kellemetlen volna ezzel orvoshoz mennem :/

2013. nov. 10. 22:01
 1/5 anonim válasza:
Menj el a háziorvosodhoz nekem is volt nemrégiben egy egyre erősödő seb a lábamon,felírt rá egy krémet és napok alatt eltűnt.De mindenféleképpen nézesd meg és mond el,hogy mitől van.
2013. nov. 11. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezzel a bőrgyógyihoz kéne menned

(minél hamarabb)

2013. nov. 12. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Orrot meg csak zsebkendővel piszkálgatni
2013. nov. 12. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Voltál már dokinál azóta?

Kaptál rá valamit?

2013. nov. 13. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Törökországban vagyok, nem akartam orvoshoz menni...viszont már nagyon elegem lett ebből az egészből, a Bepanthen szart sem ér, úgyhogy lementem a patikába haol a srácnak elmagyaráztam,mi történt,nem akart adni semmit, hátha rosszabb lesz,de erősködtem és végül adott egy antibiotikumos kenőcsöt,sztem sokat is ismeritek,itthon is láttam,Fucidin, vagy mi a neve, sokféleképpen írják...nah,az 3 nap után hatott... :) hála Istennek :D
2014. okt. 12. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!