Ráestem a csuklómra, hogyan tudnám megállapítani orvos nélkül, hogy eltört-e?
Figyelt kérdés
#Csuklótörés-e #vagy zúzódás??
2013. nov. 9. 16:21
1/14 anonim válasza:
Röntgen szemmel. RTG nélkül még orvos sem tudná.
2/14 A kérdező kommentje:
Jó, de ilyen későn este szerintem a szüleim nem szivesen ülnének velem 3 órát a sürgőségin:/
2013. nov. 9. 16:27
3/14 anonim válasza:
Nyugi nem tort el!En mar tobszor is estem a csuklomra kb 2 het es tudod normalisan hajlitani addig ne nagyon eroltesd!!!
4/14 anonim válasza:
Szerintem jobb 3 órát ülni mint aztán újra eltörni és hónapokig szenvedni.
5/14 anonim válasza:
Látod a 2. válaszolónak távolba látó,röntgenszeme van:)
A törés és a zúzódás tünetei között gyakran nincs különbség. Még az sem jelent biztosat,ha tudod mozgatni.
Az meg.hogy más már esett a csuklójára és nem volt törése egy dolog. Van olyan,aki már esett rá és eltört neki.
Ti tudjátok,hogy mit csináltok,de ha repedés vagy törés van,akkor rögzíteni kell,mert később komoly gondjaid lehetnek.
6/14 anonim válasza:
Wampa szerinted ilyenkor kinek van ideje 3 orat ulni a korhazban mikor orulnek a szulok ha letudnak pihenni a munka utan!
7/14 anonim válasza:
Hát én is szülő vagyok. Bizony ülnék 3 órát. A szülőséggel ez is együtt jár néha.
8/14 anonim válasza:
Normális szülő ül a gyerekével 3 órát a sürgősségin, ha baja van a gyereknek...
9/14 anonim válasza:
Előző, szerintem én nem tudnék nyugodtan lepihenni. De nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!